RENAULT EXPRESS VAN

gördülékeny partner, vállalkozásra szabva

renault-express-van-ph1-001_ig_w600_h337.jpg

Robosztus és dinamikus vonalvezetés
A modern és robosztus Új Express Van elkíséri mindennapi utazásain.

A PRAKTIKUS FURGON – SEMMI BONYODALOM!

A 180°-ban nyitható aszimmetrikus hátsó ajtóknak, a 3,3 m3 hasznos térfogatnak és az 1,91 m rakodóhossznak és a zárt válaszfalnak köszönhetően az Új Express Van rendelkezik a legnagyobb rakodóhossz/teljes járműhossz aránnyal. A lehajtható utasülés és a rácsozott, kihajtható válaszfal 3,7 m3  áru berakodását teszi lehetővé. A csúsztatható oldalsó ajtó rekordnagyságú, 716 mm szélesre nyitható, így könnyen hozzáférhet a fedélzeten lévő tárgyakhoz.

fotógaléria megtekintése

_

Ergonomikus belső tér
Tágas belső térrel, rengeteg tárolóval ellátott műszerfallal és modern kialakítású ülésekkel várja utasait... Kényelmes utazás várja a praktikus megoldásokkal rendelkező fedélzeten.

_

Kényelmes és ergonomikus ülések
A megerősített textilkárpitozásű üléseknek köszönhetően bármilyen körülmények között optimális vezetési pozícióban irányíthatja az Express Van-t.

_

Praktikus, tágas rakodótér: kihajtható válaszfallal...
A rácsozott kihajtható válaszfalnak és a lehajtható utasülésnek köszönhetően akár 3,7 m3 rakodási kapacitásra és 2,36 m hasznos hosszúságra tehet szert.

_

... vagy teljes válaszfal.
Az 1,91 m-es rakodóhossznak köszönhetően az Express Van 3,3 m3 rakodókapacitást, illetve kategóriájának legkiválóbb arányát biztosítja a hasznos hosszúság/teljes hosszúság vonatkozásában.

felszereltségek

hatékonyság – semmi bonyodalom!

0c8d128d2a.webp

Kamerás belső visszapillantó tükör


A digitális képernyő – belső visszapillantó tükör helyett – az autó hátuljára szerelt kamera képét mutatja előre haladás közben*. Igazán praktikus megoldás a teljes válaszfallal szerelt verziókhoz!

* Hátramenetbe kapcsoláskor a kamera automatikusan kikapcsol.

775238085e.webp

„Wide View“ holttércsökkentő tükör


A nagyobb kényelem és biztonság érdekében szélesítse a jobb oldali látómezőt az utasoldali napellenzőben elhelyezett nagylátószögű tükör segítségével. Láthatóvá teszi azt, amit nem látható a zárt, teljes válaszfal miatt. 

7c19844fad.webp

Holttérfigyelő rendszer


A holttérfigyelő rendszer a külső visszapillantó tükrökön jelzi, ha az Express Van holtterében tartózkodik egy másik jármű.

b005d7769c.webp

Raktérkialakítások

Céges ügyfeleink számára elérhető megoldásaink

Használja ki a tevékenysége igényeihez igazított raktérkialakításokban rejlő lehetőségeket.

Márkáink