Renault Kangoo Van

partner a sikerhez

renault-kangoo3-van-ph1-overview-001_ig_w600_h337.jpg

karakteres vonalvezetés
Dinamikus vonalai révén a Kangoo Van egyedi stílussal kelti fel a figyelmét.

dizájn

AZ INNOVATÍV KISFURGON

Városi környezetben dolgozik? Az Kangoo Van a régóta várt, új „Open Sesame by Renault“ megoldással kerül bevezetésre. A teljes, zárt vagy rácsozott és kihajtható válaszfallal a Kangoo Van képes megfelelni az ügyfelek mindennapi igényeinek. A 3,3 m3–3,8 m3-es rakodási kapacitásnak köszönhetően könnyen helyet találhat az áruknak a jármű rakodóterében.

fotógaléria megtekintése

_

újragondolt orr-rész
A hűtőrács és a lökhárító között húzódó krómozott vonalnak köszönhetően az Kangoo Van teljesen átalakított elülső része első pillantásra kitűnik a tömegből.

 

_

mutatós fényjegyek
Az Kangoo Van azonnal kiemelkedik a tömegből a C-alakú LED fényjegynek köszönhetően, amely a Renault védjegye

_

ergonomikus műszerfal
A még nagyobb praktikum érdekében az Kangoo Van belső terében a mindennapokat megkönnyítő számos tárolóhellyel rendelkező műszerfal található.

_

„Open Sesame by Renault“
Az 1,45 m-re nyitható oldalsó ajtó megkönnyíti a be- és kirakodást a városban.

felszereltségek

Technológia céges ügyfeleink számára

86a236ae87.webp

„Open Sesame by Renault“


A belvárosba kell mennie? Nem könnyű elérni a rakodóteret a hátsó ajtókon keresztül! A piacon elérhető legnagyobb oldalsó nyílással (1,45 m) rendelkező Új Kangoo Van könnyű hozzáférést biztosít a rakományhoz. Mi sem egyszerűbb ennél!

279de52831.webp

11 vezetéstámogató rendszer


Az Új Kangoo Van városi környezetben és hosszú utakon is gondoskodik a biztonságról az aktív vészfékező rendszernek és a sávtartó rendszernek köszönhetően. A digitális belső visszapillantó tükör segítségével figyelheti, hogy mi történik a jármű mögött. Vezessen teljes biztonságban az Új Kangoo Van vezetéstámogató rendszerei révén...

163e7438dc.webp

EASY LINK multimédia rendszer


A modern és személyre szabott vezetési élmény érdekében egyszerűen csatlakoztathatja okostelefonját, és megtalálhatja az összes online alkalmazást és szolgáltatást az Android Auto™ és Apple Carplay™ kompatibilis EASY LINK multimédia rendszer 8"-os képernyőjén. 

tab-1.jpg

áruszállítás

Futárkodáshoz, vagy esetleg romlandó élelmiszerek szállításához keres haszonjárművet? Ismerje meg speciális megoldásainkat:

  • Hűtést igénylő árukhoz
  • Büfékocsi, rendezvények
  • Csomagszállítás

* Az Év Nemzetközi Haszonjárműve 2022 díjat (International Van of the Year 2022) az Új Renault Kangoo Van megosztva nyerte, nemzetközi autós szakújságírók szavazása alapján. További információ a van-of-the-year.com oldalon. A képek illusztrációk.

Renault Kangoo Van vegyes fogyasztás l/100 km: 5,2 – 6,8 CO2-kibocsátás g/km: 136 -154. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink