Új Arkana

renault-arkana-ljl-ph2-overview-001_ig_w600_h337.jpg

hamisítatlan hibrid és tágas SUV, elegáns vonalvezetéssel
5 teljesértékű utasülés, konnektivitás, dinamikus vezetési élmény
20 fejlett vezetéstámogató rendszer  
12 V-os akkumulátor a mild hybrid hajtáslánc részeként   
akár 5,8 L/100 km¹-es fogyasztás

140-160 le

mild hybrid motor

12 V

akkumulátor

513 L

csomagtér²

20

fejlett vezetéstámogató rendszer

¹WLTP mérés szerint, verziótól és opciótól függően
²VDA mérés - verziótól függően

_

megemelt hasmagasság, dupla fekete kipufogóvégek

_

prémium érzetű és világos belső tér

_

karakteres megjelenés

_

hátsó spoiler és fényjegy

_

karcsú vonalvezetés

_

gyémánt mintázatú hűtőrács 

esprit Alpine verzió

renault-arkana-ljl-ph2-overview-008_ig_w1500_h843.jpg

Egy stílusos és sportos SUV: új fényes, krómszínű, gyémánt mintázatú hűtőrács, kiemelkedő hátsó rész modernizált hátsó lámpákkal. Érezze át a vezetési élmény minden pillanatát az esprit Alpine verzióval. Fekete króm felirat a karosszérián, Alpine embléma az első sárvédőnél, illetve a 19"-os keréktárcsákon. Az exkluzív dizájn folytatódik a beltérben: különleges üléskárpit természetes eredetű textil és velúr kombinációjából, kék varrásokkal és Alpine logóval. Perforált, fűthető kormánykerék piros-fehér-kék varrásokkal.

_
_

különleges kék üléskárpit és piros-fehér-kék varrással ellátott kormánykerék

_

exkluzív Alpine karosszériaelemek és Alpine emblémával ellátott 19"-os keréktárcsák

_
_

100%-ban hibrid motorválaszték

tab-1.jpg

Vezessen elektromos módban akár a vezetési idő 80%-ában, melyet az öntöltő hibrid rendszerrel érhet el. Az akkumulátor automatikusan töltődik lassulásnál és fékezésnél. Akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztást érhet el anélkül, hogy bármikor töltené autóját.¹

teljesítmény
 105 kW (145 le) 

sebességváltó
 automata
 
WLTP CO₂ kibocsátás
 akár 105 g/km²  

fogyasztás
akár 4.7 L/100 km²

akkumulátor  
230 V + 1.2 kWh-s kapacitás 

 

¹akkumulátor töltöttségétől és vezetési stílustól függően / saját forrás / 2023
²2023-as WLTP mérés, verziótól és opcióktól függően változhat

a fedélzeten

mindennapi komfort

renault-arkana-ljl-ph2-overview-032_ig_w1500_h843.jpg

fedélzeti élmény

A prémium anyaghasználat, a panoráma üvegtető és a Bose® hangrendszer igazi élménnyé változtatják az utazást. Magas szintű konnektivitás, három kényelmes hátsó ülés és egy nagy, jól variálható csomagtér jellemzik az Új Arkanát. A lehetőségek széles tárháza!

_
_

indukciós telefontöltő és modern, letisztult díszítőelemek a beltérben

_
renault-arkana-ljl-ph2-overview-020_ig_w600_h337.jpg

9,3” multimédia rendszer csatlakoztatott szolgáltatásokkal

Könnyedén kapcsolódhat a Google szolgáltatásaihoz az Easy Link és a 9,3"-os központi képernyő* segítségével. A vezeték nélküli Android Auto™ és Apple Carplay™ telefontükrözéssel közvetlenül hozzáférhet alkalmazásaihoz, lejátszási listáihoz, kontaktjaihoz és kedvenceihez a központi kijelzőn.

*verziótól függően

prémium hangzás a Bose® jóvoltából

A tökéletes hangélményt a Bose® prémium hangrendszer szolgáltatja. A magas minőségű rendszer 9 hangszóróval rendelkezik, így garantálja a mély, sokszínű hangélményt.

renault-arkana-ljl-ph2-overview-021_ig_w600_h337.jpg

helykínálat

second-tabs-1.jpg

Az Új Renault Arkana a hátsó utasok számára is kényelmes utazást kínál, a minőségi hátsó térben 21 cm-es lábtér áll rendelkezésre.

human first program

20 fejlett vezetéstámogató rendszer

aktív vezetési asszisztens

Növelje a vezetési komfortot egy olyan vezetéstámogató rendszer használatával, mely a körülményektől függően szabályozza a sebességét, biztosítja a megfelelő követési távolságot, illetve a sáv közepén tartja a járművet. Amikor lelassul a forgalom, a rendszer automatikusan állóhelyzetre lassítja az autót, majd újraindítja az autósor újraindulásakor.

fedezze fel továbbá...

bot-1.jpg

E-Tech full hybrid

fedezze fel a technológiát

bot-2.jpg

E-Tech full hybrid

fedezze fel a technológiát

*Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint 24-36 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 0,0%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció RENAULT Arkana Evolution mild hybrid 140EDC személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. május 10-17-ig, vagy visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 9.859.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 83.333,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 6 859.000,-Ft, THM: 0,0%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 0,0%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.000.000,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.

Az 450 000 000 Ft összkedvezmény 400 db készleten lévő, meghatározott alvázszámú gépjárműre együttesen érvényes, a kedvezmény a gépjármű listaárából számított, annak mértéke modellenként és felszereltségenként eltérő lehet. A kedvezmények 2024. május 10-17. között aláírt szerződésekre érvényesek, magán és jogi személyek részére, a készlet erejéig, modellenként akár 900 000 – 2 200 000 Ft összegű árelőnyt jelent. Az akcióban a Renault Captur, Arkana és Austral modellek vesznek részt. Személyenként egy darab gépjármű vásárolható. A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. Renault Arkana vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3-5,4; CO2-kibocsátás g/km: 120-121. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Arkana evolution mild hybrid 140 EDC vegyes fogyasztás l/100 km: 5,8-5,9; CO₂-kibocsátás g/km: 130-133. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk. 

Márkáink